Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gorączka!?

zabaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie potrzebuje sposobu na gorączkę nie chcę wyleczyć, tylko chcę dostać gorączki. Nie chce mi się iść jutro do szkoły. Więc ludzie jakieś sensowne sposoby potrzebuję.cool.gif

dópa!

Opublikowano

nie rób tego. Od ziemniaka będziesz rzygać itd.

Od balkonu... zapalenie opon mózgowych o.O

Ogólnie nie ma sposobu dobrego. Za to spanie przy otwartym oknie stopy na wierzchu bez kołdry lekka piżama (coś na głowę, bo się z zimna obudzisz xD ) i rano gorączka albo następnego dnia tylko to okno rozpierdol na oścież. Napij się zimnych napoi przed snem.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP i zapalenie płuc gwarantowane :P

@ Topic: Posyp pachy solą..może wydawać się ten pomysł śmieszny ale to działa ;).

1358809676-U384748.png

Opublikowano

chyba też tak zrobię ;D ... albo po prostu nie pójdę ...

@edit

to ja już wolę zapalenie płuc xD

Opublikowano

Jeżeli nie palisz,to polecam zapal sobie 2 papierosy i zaciągaj się tak w chuj.Dostaniesz takiej rzygówy i gorączki do tego że starzy wezmą to za jakies zatrucie czy coś. :) zawsze to jakiś pomysł :D

Opublikowano

Hehe wy tutaj macie hardkorowe pomysły hehe może przyłożę termometr do kaloryfera i nie wiem gdzieś tak do 38 stopni i będzie git po prostu przypał za sieje ;)

Up night hunter

też dobry pomysł heh

Kurwa ludzie jak to czytam to się ze śmiechu rozchoruj laugh.gif(polewa)

dópa!

Opublikowano

Nie trzeba nawet Udawać Biegunki :D

Przed samym snem Dosłownie przed samym snem zrób sobie jajecznice albo Jajko na mięko zjedz Popij Mineralną I odrazu spać Wstajesz I masz Biegunkę :) U mnie to działa :D

Może nie jest za bardzo przyjemnie ale Do szkoly nie idziesz :D Bierzesz Jakiś STOPERAN albo jesz Miód ( Mi on pomaga na Biegunkę) :P

OndteAw.png

Opublikowano

k***a wy to macie pomysły

ziemniak na surowo

jajko na surowo

co wy k***a jesteście surowe K***y?

sam wpierdol jajko albo ziemniaka

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiedz Matce/Ojcu ze sie zle czujesz i wes termometr do ręki, przyłoz do cieplego kaloryfera jak nie bedzie patrzyl/a i juz po problemie. Jesli nie jest kumata/y to bedzie myslala/l ze jestes chory. Proste.

Opublikowano

Idź podczas mierzenia gorączki do pokoju i rób skipping w miejscu albo po prostu się ruszaj.Większy ruch zwiększa ciśnienie krwi a co za tym idzie podnosi temperaturę.Oczywiście podniesie Ci do 40stopni ale eo 37 lekko.Ja tak robiłem jak byłem w gimazjum.Zawsze działało.To tego jeszcze lekki udawany kaszel :D :D :D

Opublikowano

DZięki ludzie, nie które odpowiedzi miały sens inne w ogóle. Ale na pewno coś wypróbuje. biggrin.gif POZDRO heh śmiech na sali biggrin.gif

PS JA jestem w 3 gim i mam jutro próbny testbiggrin.gif

dópa!

Opublikowano

zwyczajnie powiedz mamie, że nie chcę ci się iść do szkoły, ja pierdole.

#ed.

jeśli masz na chacie zwierzęta a nie rodziców to rano nalej do szklanki wodę, wsyp jakieś 4 czubate łyżki soli, lekko zamieszaj i wypij.

Opublikowano

Jak Up mówi powiedz mamie, że nie chcesz iść, albo wpierdol przed snem 2 czubate łyżki soli. Powinieneś rano rzygać (Nie próbowałem).

Opublikowano

Dobra kurwa pierdolnę się w łeb baseball'em i pójdę spać Narazie.

dópa!

Opublikowano

Hehe, wy to macie pomysły :P

Ja to robie tak:

Starsza i Starszy są w innym pokoju, ja natomiast włączam lampke(taką z 1996r.) czekam aż sie nagrzeje i przykładam czoło na 10 min.

Efekt: 38 C. ;)

a wykurwiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...